|
|
|
|
LEADER |
01277ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp39332 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bednaříková, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Lipolytická aktivita potravinářsky významných mikroskopických hub
|
246 |
|
|
|a Lipolytic Activity of Micromycetes with Significance in the Food Industry
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 76 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Lipolytická aktivita
|
653 |
|
|
|a mikrobiální lipázy
|
653 |
|
|
|a volné mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a Lipolytic activity
|
653 |
|
|
|a microbial lipases
|
653 |
|
|
|a free fatty acids
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hauerlandová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/33582
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|