|
|
|
|
LEADER |
01457ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp38560 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zicháčková, Ivana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
|
246 |
|
|
|a Inhibitory Effect of Protective Cultures on Selected Lactic Acid Bacteria with Decarboxylase Activity
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 89 s (19 346 slov)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a mikroorganizmus
|
653 |
|
|
|a protektivní kultury
|
653 |
|
|
|a inhibice
|
653 |
|
|
|a bakteriocin
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
653 |
|
|
|a the protective culture
|
653 |
|
|
|a inhibition
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a bacteriocin
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/33052
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|