Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zicháčková, Ivana (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 89 s (19 346 slov)

Cover

LEADER 01457ntm a22003857u 4500
001 zp38560
041 |a cze 
100 1 |a Zicháčková, Ivana  |4 dis 
245 1 0 |a Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou 
246 |a Inhibitory Effect of Protective Cultures on Selected Lactic Acid Bacteria with Decarboxylase Activity 
260 |c 2015 
300 |a 89 s (19 346 slov) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a mikroorganizmus 
653 |a protektivní kultury 
653 |a inhibice 
653 |a bakteriocin 
653 |a biogenní aminy 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a microorganisms 
653 |a the protective culture 
653 |a inhibition 
653 |a biogenic amines 
653 |a bacteriocin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/33052  |y Plný text v Digitální knihovně UTB