Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Theimrová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 93 s. (119 506 znaků)

Cover

LEADER 01213ntm a22003137u 4500
001 zp38555
041 |a cze 
100 1 |a Theimrová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů 
246 |a Decarboxylase Activity of Selected Bacteria in the Presence of Bacteriocins 
260 |c 2015 
300 |a 93 s. (119 506 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bakterie mléčného kvašení 
653 |a bakteriociny 
653 |a biogenní aminy 
653 |a Lactic acid bacteria 
653 |a bacteriocins 
653 |a biogenic amines 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/33050  |y Plný text v Digitální knihovně UTB