|
|
|
|
LEADER |
01213ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp38555 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Theimrová, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů
|
246 |
|
|
|a Decarboxylase Activity of Selected Bacteria in the Presence of Bacteriocins
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 93 s. (119 506 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a bakteriociny
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a Lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a bacteriocins
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/33050
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|