Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Škvařilová, Věra (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 113 s. (20 975 znaků)

Cover

LEADER 01359ntm a22003617u 4500
001 zp38554
041 |a cze 
100 1 |a Škvařilová, Věra  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů 
246 |a Selected Hydrocolloids in the Production of Thermized Acid Curd Desserts 
260 |c 2015 
300 |a 113 s. (20 975 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a termizované tvarohové dezerty 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a lokustová guma 
653 |a tragakant 
653 |a dynamická oscilační reometrie 
653 |a heat treated dairy desserts 
653 |a hydrocolloids 
653 |a locust bean gum 
653 |a tragacanth 
653 |a dynamic oscillatory rheometry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/33049  |y Plný text v Digitální knihovně UTB