|
|
|
|
LEADER |
01359ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp38554 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Škvařilová, Věra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vybrané hydrokoloidy ve výrobě termizovaných tvarohových dezertů
|
246 |
|
|
|a Selected Hydrocolloids in the Production of Thermized Acid Curd Desserts
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 113 s. (20 975 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a termizované tvarohové dezerty
|
653 |
|
|
|a hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a lokustová guma
|
653 |
|
|
|a tragakant
|
653 |
|
|
|a dynamická oscilační reometrie
|
653 |
|
|
|a heat treated dairy desserts
|
653 |
|
|
|a hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a locust bean gum
|
653 |
|
|
|a tragacanth
|
653 |
|
|
|a dynamic oscillatory rheometry
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/33049
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|