Příprava tavených sýrů pro skenovací elektronovou mikroskopii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Řiháčková, Lada (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 89 s.

Cover

LEADER 01422ntm a22003617u 4500
001 zp38550
041 |a cze 
100 1 |a Řiháčková, Lada  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava tavených sýrů pro skenovací elektronovou mikroskopii 
246 |a Preparation of Processed Cheese for Scanning Electron Microscopy 
260 |c 2015 
300 |a 89 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Skenovací elektronová mikroskopie 
653 |a příprava vzorků potravin pro skenovací elektronovou mikroskopii 
653 |a chemická fixace 
653 |a fyzikální fixace 
653 |a tavený sýr 
653 |a Scanning electron microscopy 
653 |a sample preparation of food for scanning electron microscopy 
653 |a chemical fixation 
653 |a physical fixation 
653 |a processed cheese 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/33047  |y Plný text v Digitální knihovně UTB