|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp38547 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Polcová, Petra
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a The Effect of Corn and Rice Flour as Phosphate Substitutes on Technological Properties of Meat Products
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 75 s. (87 426 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a masný výrobek
|
| 653 |
|
|
|a kukuřičná mouka
|
| 653 |
|
|
|a rýžová mouka
|
| 653 |
|
|
|a ztráty vařením
|
| 653 |
|
|
|a vaznost vody
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a tvrdost
|
| 653 |
|
|
|a tuhost
|
| 653 |
|
|
|a kohezivnost
|
| 653 |
|
|
|a gumovitost
|
| 653 |
|
|
|a meat product
|
| 653 |
|
|
|a corn flour
|
| 653 |
|
|
|a rice flour
|
| 653 |
|
|
|a cooking loss
|
| 653 |
|
|
|a water holding capacity
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a textural properties
|
| 653 |
|
|
|a hardness
|
| 653 |
|
|
|a toughness
|
| 653 |
|
|
|a cohesiveness
|
| 653 |
|
|
|a gumminess
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/32007
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|