Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Polcová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
pH
Physical Description: 75 s. (87 426 znaků)

Cover

LEADER 01707ntm a22005057u 4500
001 zp38547
041 |a cze 
100 1 |a Polcová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků 
246 |a The Effect of Corn and Rice Flour as Phosphate Substitutes on Technological Properties of Meat Products 
260 |c 2015 
300 |a 75 s. (87 426 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a masný výrobek 
653 |a kukuřičná mouka 
653 |a rýžová mouka 
653 |a ztráty vařením 
653 |a vaznost vody 
653 |a pH 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a tvrdost 
653 |a tuhost 
653 |a kohezivnost 
653 |a gumovitost 
653 |a meat product 
653 |a corn flour 
653 |a rice flour 
653 |a cooking loss 
653 |a water holding capacity 
653 |a pH 
653 |a textural properties 
653 |a hardness 
653 |a toughness 
653 |a cohesiveness 
653 |a gumminess 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/32007  |y Plný text v Digitální knihovně UTB