Stanovení obsahu tuku v mléku a v mléčných výrobcích s využitím Ramanovy spektroskopie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pavlíková, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01247ntm a22003377u 4500
001 zp38540
041 |a cze 
100 1 |a Pavlíková, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení obsahu tuku v mléku a v mléčných výrobcích s využitím Ramanovy spektroskopie 
246 |a Application of Raman Spectroscopy for Fat Determination in Milk and Dairy Products 
260 |c 2016 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléčný tuk 
653 |a Ramanova spektroskopie 
653 |a Röse Gottlieb 
653 |a Gerber 
653 |a milk fat 
653 |a Raman spectroscopy 
653 |a Röse Gottlieb 
653 |a Gerber 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39330  |y Plný text v Digitální knihovně UTB