Inhibiční účinky polyfosforečnanů s různě dlouhým řetězcem na vybrané potravinářsky významné bakterie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ondruchová, Simona (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 97 s.

Cover

LEADER 01301ntm a22003257u 4500
001 zp38539
041 |a cze 
100 1 |a Ondruchová, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Inhibiční účinky polyfosforečnanů s různě dlouhým řetězcem na vybrané potravinářsky významné bakterie 
246 |a The Inhibitory Effects of Polyphoshates with Different Chain on Selected Foodborne Bacteria 
260 |c 2015 
300 |a 97 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fosforečnany 
653 |a inhibiční účinek 
653 |a grampozitivní a gramnegativní bakterie 
653 |a phosphates 
653 |a inhibitory effect 
653 |a food 
653 |a Gram-positive and Gram-negative bacteria 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/32002  |y Plný text v Digitální knihovně UTB