|
|
|
|
LEADER |
01301ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp38539 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ondruchová, Simona
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Inhibiční účinky polyfosforečnanů s různě dlouhým řetězcem na vybrané potravinářsky významné bakterie
|
246 |
|
|
|a The Inhibitory Effects of Polyphoshates with Different Chain on Selected Foodborne Bacteria
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 97 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fosforečnany
|
653 |
|
|
|a inhibiční účinek
|
653 |
|
|
|a grampozitivní a gramnegativní bakterie
|
653 |
|
|
|a phosphates
|
653 |
|
|
|a inhibitory effect
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a Gram-positive and Gram-negative bacteria
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/32002
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|