|
|
|
|
LEADER |
01289ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp38537 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mandová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Produkce biogenních aminů bakteriálními izoláty mléčného kvašení z procesu výroby piva
|
246 |
|
|
|a Biogenic Amine Production by Bacterial Isolates of Lactic Acid Bacteria from Brewing Process
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 89 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a polyaminy
|
653 |
|
|
|a dekarboxylace
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus buchneri
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a decarboxylation
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus buchneri
|
653 |
|
|
|a beer
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lorencová, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/32000
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|