Produkce biogenních aminů bakteriálními izoláty mléčného kvašení z procesu výroby piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Mandová, Veronika (Dissertant)
Other Authors Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2015
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description89 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp38537
041 |a cze 
100 1 |a Mandová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Produkce biogenních aminů bakteriálními izoláty mléčného kvašení z procesu výroby piva 
246 |a Biogenic Amine Production by Bacterial Isolates of Lactic Acid Bacteria from Brewing Process 
260 |c 2015 
300 |a 89 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a polyaminy 
653 |a dekarboxylace 
653 |a Lactobacillus buchneri 
653 |a pivo 
653 |a biogenic amines 
653 |a decarboxylation 
653 |a Lactobacillus buchneri 
653 |a beer 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/32000  |y Plný text v Digitální knihovně UTB