|
|
|
|
LEADER |
01299ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp38536 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mahovská, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva
|
246 |
|
|
|a Factors Influencing the Decarboxylase Activity of Selected Bacterial Contaminant of Beer
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 79 s. (17 129 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a hořké kyseliny
|
653 |
|
|
|a etanol
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus
|
653 |
|
|
|a beer
|
653 |
|
|
|a bitter acids
|
653 |
|
|
|a ethanol
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lorencová, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31999
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|