Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mahovská, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 79 s. (17 129 znaků).

Cover

LEADER 01299ntm a22003617u 4500
001 zp38536
041 |a cze 
100 1 |a Mahovská, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva 
246 |a Factors Influencing the Decarboxylase Activity of Selected Bacterial Contaminant of Beer 
260 |c 2015 
300 |a 79 s. (17 129 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a Lactobacillus 
653 |a pivo 
653 |a hořké kyseliny 
653 |a etanol 
653 |a biogenic amines 
653 |a Lactobacillus 
653 |a beer 
653 |a bitter acids 
653 |a ethanol 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31999  |y Plný text v Digitální knihovně UTB