|
|
|
|
LEADER |
01192ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp38525 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Konečná, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj obsahu vybraných dusíkatých látek v průběhu výroby vína
|
246 |
|
|
|a Development of Selected Nitrogen Compounds Content during Wine Production
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 97 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Víno
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a mikrobiologie
|
653 |
|
|
|a Wine
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a microbiology
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31993
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|