Vývoj obsahu vybraných dusíkatých látek v průběhu výroby vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Konečná, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 97 s.

Cover

LEADER 01192ntm a22003377u 4500
001 zp38525
041 |a cze 
100 1 |a Konečná, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj obsahu vybraných dusíkatých látek v průběhu výroby vína 
246 |a Development of Selected Nitrogen Compounds Content during Wine Production 
260 |c 2015 
300 |a 97 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Víno 
653 |a výroba 
653 |a biogenní aminy 
653 |a mikrobiologie 
653 |a Wine 
653 |a production 
653 |a biogenic amines 
653 |a microbiology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31993  |y Plný text v Digitální knihovně UTB