Aplikace a vliv binárních směsí fosforečnanů při výrobě masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kadlecová, Simona (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01375ntm a22003857u 4500
001 zp38524
041 |a cze 
100 1 |a Kadlecová, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace a vliv binárních směsí fosforečnanů při výrobě masných výrobků 
246 |a Application and Effect of Phosphates Binary Mixtures in the Meat Products Processing 
260 |c 2015 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a masný výrobek 
653 |a drůbeží maso 
653 |a fosforečnany 
653 |a vaznost vody 
653 |a ztráty vařením 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a meat product 
653 |a poultry meat 
653 |a phosphates 
653 |a water-holding capacity 
653 |a cooking loss 
653 |a textural properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31992  |y Plný text v Digitální knihovně UTB