|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp38521 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hladíková, Zuzana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv aplikace fosforečnanů a dalších látek na barvu masných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a Effect of Phosphates and Other Substance on Meat Products Colour
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 84 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a fosforečnany
|
| 653 |
|
|
|a barva masa a masných výrobků
|
| 653 |
|
|
|a amarantová mouka
|
| 653 |
|
|
|a rýžová mouka
|
| 653 |
|
|
|a kukuřičná mouka
|
| 653 |
|
|
|a spektrofotometrie
|
| 653 |
|
|
|a měrná čistota
|
| 653 |
|
|
|a měrný úhel
|
| 653 |
|
|
|a phosphates
|
| 653 |
|
|
|a meat and meat products colour
|
| 653 |
|
|
|a amaranth flour
|
| 653 |
|
|
|a rice flour
|
| 653 |
|
|
|a corn flour
|
| 653 |
|
|
|a spectrophotometry
|
| 653 |
|
|
|a specific purity
|
| 653 |
|
|
|a specific angle
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Plšková, Mária
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31990
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|