|
|
|
|
LEADER |
01501ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp38521 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hladíková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv aplikace fosforečnanů a dalších látek na barvu masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Effect of Phosphates and Other Substance on Meat Products Colour
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 84 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fosforečnany
|
653 |
|
|
|a barva masa a masných výrobků
|
653 |
|
|
|a amarantová mouka
|
653 |
|
|
|a rýžová mouka
|
653 |
|
|
|a kukuřičná mouka
|
653 |
|
|
|a spektrofotometrie
|
653 |
|
|
|a měrná čistota
|
653 |
|
|
|a měrný úhel
|
653 |
|
|
|a phosphates
|
653 |
|
|
|a meat and meat products colour
|
653 |
|
|
|a amaranth flour
|
653 |
|
|
|a rice flour
|
653 |
|
|
|a corn flour
|
653 |
|
|
|a spectrophotometry
|
653 |
|
|
|a specific purity
|
653 |
|
|
|a specific angle
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Plšková, Mária
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31990
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|