Vliv aplikace fosforečnanů a dalších látek na barvu masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hladíková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Plšková, Mária (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01501ntm a22004337u 4500
001 zp38521
041 |a cze 
100 1 |a Hladíková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv aplikace fosforečnanů a dalších látek na barvu masných výrobků 
246 |a Effect of Phosphates and Other Substance on Meat Products Colour 
260 |c 2015 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fosforečnany 
653 |a barva masa a masných výrobků 
653 |a amarantová mouka 
653 |a rýžová mouka 
653 |a kukuřičná mouka 
653 |a spektrofotometrie 
653 |a měrná čistota 
653 |a měrný úhel 
653 |a phosphates 
653 |a meat and meat products colour 
653 |a amaranth flour 
653 |a rice flour 
653 |a corn flour 
653 |a spectrophotometry 
653 |a specific purity 
653 |a specific angle 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Plšková, Mária  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31990  |y Plný text v Digitální knihovně UTB