|
|
|
|
LEADER |
01347ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp38496 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Charamzová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv výrobních a skladovacích parametrů na senzorické vlastnosti jogurtů
|
246 |
|
|
|a The Effects of Production and Storage Parameters on a Sensorical Properties of Yogurt
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a jogurt
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a yoghurt
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a storing
|
653 |
|
|
|a sensoric analysis
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39309
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|