|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp38491 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Horáková, Simona
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
|
| 246 |
|
|
|a Monitoring the Quality of White Yogurts in the Market Network
|
| 260 |
|
|
|c 2016
|
| 300 |
|
|
|a 80 (64 728 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a bílý jogurt
|
| 653 |
|
|
|a mléko
|
| 653 |
|
|
|a jogurtové kultury
|
| 653 |
|
|
|a fyzikálně chemické vlastnosti bílého jogurtu
|
| 653 |
|
|
|a senzorické hodnocení bílých jogurtů
|
| 653 |
|
|
|a white yoghurt
|
| 653 |
|
|
|a milk
|
| 653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
| 653 |
|
|
|a physical-chemical properties of white yoghurts
|
| 653 |
|
|
|a the sensory evaluation of white yoghurts
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Zemanová, Vladimíra
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39308
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|