|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp38476 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bolková, Barbora
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv
|
| 246 |
|
|
|a High Pressure Pasteurization of Fruit and Vegetable Juices
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 69 s. (14 217 znaků).
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a ovoce
|
| 653 |
|
|
|a zelenina
|
| 653 |
|
|
|a šťávy
|
| 653 |
|
|
|a paskalizace
|
| 653 |
|
|
|a pasterace
|
| 653 |
|
|
|a nutričně významné látky
|
| 653 |
|
|
|a fruits
|
| 653 |
|
|
|a vegetables
|
| 653 |
|
|
|a juices
|
| 653 |
|
|
|a pascalization
|
| 653 |
|
|
|a pasteurization
|
| 653 |
|
|
|a nutritionally important substances
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31965
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|