|
|
|
|
LEADER |
01386ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp38476 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bolková, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv
|
246 |
|
|
|a High Pressure Pasteurization of Fruit and Vegetable Juices
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 69 s. (14 217 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a šťávy
|
653 |
|
|
|a paskalizace
|
653 |
|
|
|a pasterace
|
653 |
|
|
|a nutričně významné látky
|
653 |
|
|
|a fruits
|
653 |
|
|
|a vegetables
|
653 |
|
|
|a juices
|
653 |
|
|
|a pascalization
|
653 |
|
|
|a pasteurization
|
653 |
|
|
|a nutritionally important substances
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31965
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|