|
|
|
|
LEADER |
01320ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp38475 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bezděková, Karla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
|
246 |
|
|
|a Selected Hydrocolloids Used in Dairy Products
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 47 s.(67 634 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a želatina
|
653 |
|
|
|a xantanová guma
|
653 |
|
|
|a lokustová guma
|
653 |
|
|
|a Hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a gelatin
|
653 |
|
|
|a xanthan gum
|
653 |
|
|
|a locust bean gum
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39193
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|