Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Bezděková, Karla (Dissertant)
Other Authors Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2016
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description47 s.(67 634 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp38475
041 |a cze 
100 1 |a Bezděková, Karla  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích 
246 |a Selected Hydrocolloids Used in Dairy Products 
260 |c 2016 
300 |a 47 s.(67 634 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Hydrokoloidy 
653 |a škrob 
653 |a želatina 
653 |a xantanová guma 
653 |a lokustová guma 
653 |a Hydrocolloids 
653 |a starch 
653 |a gelatin 
653 |a xanthan gum 
653 |a locust bean gum 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39193  |y Plný text v Digitální knihovně UTB