|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp38475 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bezděková, Karla
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
|
| 246 |
|
|
|a Selected Hydrocolloids Used in Dairy Products
|
| 260 |
|
|
|c 2016
|
| 300 |
|
|
|a 47 s.(67 634 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Hydrokoloidy
|
| 653 |
|
|
|a škrob
|
| 653 |
|
|
|a želatina
|
| 653 |
|
|
|a xantanová guma
|
| 653 |
|
|
|a lokustová guma
|
| 653 |
|
|
|a Hydrocolloids
|
| 653 |
|
|
|a starch
|
| 653 |
|
|
|a gelatin
|
| 653 |
|
|
|a xanthan gum
|
| 653 |
|
|
|a locust bean gum
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39193
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|