Analýza barviv ve vybraných potravinářských matricích pomocí TLC-ESI-MS

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ščurková, Adriana (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
dye
Physical Description: 60 s.

Cover

LEADER 01359ntm a22003857u 4500
001 zp38469
041 |a cze 
100 1 |a Ščurková, Adriana  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza barviv ve vybraných potravinářských matricích pomocí TLC-ESI-MS 
246 |a TLC-ESI-MS Analysis of Dyes Contained in Selected Foodstuff 
260 |c 2015 
300 |a 60 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a barvivo 
653 |a extrakce 
653 |a macerace 
653 |a chromatografie na tenké vrstvě 
653 |a hmotnostní spektrometrie 
653 |a špenát 
653 |a dye 
653 |a extraction 
653 |a maceration 
653 |a thin-layer chromatography 
653 |a mass spectrometry 
653 |a spinach 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31962  |y Plný text v Digitální knihovně UTB