|
|
|
|
LEADER |
01347ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp38453 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Augustová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
|
246 |
|
|
|a Occurrence of Biogenic Amines in Fermented Foods Selected
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 52 s. (9001 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a kysané zelí
|
653 |
|
|
|a kysané okurky
|
653 |
|
|
|a Worcester
|
653 |
|
|
|a vysokoúčinná kapalinová chromatografie
|
653 |
|
|
|a Biogenic amines
|
653 |
|
|
|a sauerkraut
|
653 |
|
|
|a fermented cucumber
|
653 |
|
|
|a Worcester
|
653 |
|
|
|a high performance liquid chromatography
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/39287
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|