Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Augustová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 52 s. (9001 znaků)

Cover

LEADER 01347ntm a22003617u 4500
001 zp38453
041 |a cze 
100 1 |a Augustová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin 
246 |a Occurrence of Biogenic Amines in Fermented Foods Selected 
260 |c 2016 
300 |a 52 s. (9001 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biogenní aminy 
653 |a kysané zelí 
653 |a kysané okurky 
653 |a Worcester 
653 |a vysokoúčinná kapalinová chromatografie 
653 |a Biogenic amines 
653 |a sauerkraut 
653 |a fermented cucumber 
653 |a Worcester 
653 |a high performance liquid chromatography 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/39287  |y Plný text v Digitální knihovně UTB