Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Doležalová, Alena (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 89s. (17 352 znaků)

Cover

LEADER 01576ntm a22004217u 4500
001 zp38015
041 |a cze 
100 1 |a Doležalová, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků 
246 |a Monitoring Effect of NaCl Compensation for Sensory and Technological Properties of Meat Products 
260 |c 2015 
300 |a 89s. (17 352 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a náhrady soli 
653 |a technologické vlastnosti 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a chlorid sodný 
653 |a chlorid draselný 
653 |a chlorid vápenatý 
653 |a chlorid hořečnatý 
653 |a sodium substitutes 
653 |a technology of salting 
653 |a technological properties 
653 |a sensory evaluation 
653 |a sodium chloride 
653 |a potassium chloride 
653 |a calcium chloride 
653 |a magnesium chloride 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31638  |y Plný text v Digitální knihovně UTB