Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Charousová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 81 s.

Cover

LEADER 01135ntm a22003137u 4500
001 zp37984
041 |a cze 
100 1 |a Charousová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra 
246 |a Effect of Goat's and Cow's Milk on Cheese Properties 
260 |c 2016 
300 |a 81 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kozí mléko 
653 |a proteolýza 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a goat milk 
653 |a proteolysis 
653 |a texture properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38940  |y Plný text v Digitální knihovně UTB