|
|
|
|
LEADER |
01135ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp37984 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Charousová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
|
246 |
|
|
|a Effect of Goat's and Cow's Milk on Cheese Properties
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 81 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kozí mléko
|
653 |
|
|
|a proteolýza
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a goat milk
|
653 |
|
|
|a proteolysis
|
653 |
|
|
|a texture properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38940
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|