Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krmelová, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 54 s. (86 899)

Cover

LEADER 01254ntm a22003137u 4500
001 zp37976
041 |a cze 
100 1 |a Krmelová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků 
246 |a Use of Additives in the Manufacture of Heat-Treated Meat Products 
260 |c 2015 
300 |a 54 s. (86 899) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a masná výroba 
653 |a tepelně opracované masné výrobky 
653 |a přídatné látky 
653 |a meat production 
653 |a heat treated meat products 
653 |a additives 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31626  |y Plný text v Digitální knihovně UTB