|
|
|
|
LEADER |
01254ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp37976 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krmelová, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Use of Additives in the Manufacture of Heat-Treated Meat Products
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 54 s. (86 899)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a masná výroba
|
653 |
|
|
|a tepelně opracované masné výrobky
|
653 |
|
|
|a přídatné látky
|
653 |
|
|
|a meat production
|
653 |
|
|
|a heat treated meat products
|
653 |
|
|
|a additives
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31626
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|