Srovnání obsahů biogenních aminů u bílých vín ze Slovácké vinařské podoblasti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trávníková, Ludmila (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 109 s. (133 581 znaků)

Cover

LEADER 01257ntm a22003377u 4500
001 zp37954
041 |a cze 
100 1 |a Trávníková, Ludmila  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání obsahů biogenních aminů u bílých vín ze Slovácké vinařské podoblasti 
246 |a Comparison of Biogenic Amines in White Wines from the Wine Region of Slovácko 
260 |c 2016 
300 |a 109 s. (133 581 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a biogenní aminy 
653 |a mikroorganismy 
653 |a výroba vína 
653 |a wine 
653 |a biogenic amines 
653 |a microorganisms 
653 |a wine production 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38921  |y Plný text v Digitální knihovně UTB