Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zámečníková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Vojtíšková, Petra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2017
Subjects:
Physical Description: 43 s. 43037 znaků

Cover

LEADER 01335ntm a22003617u 4500
001 zp37882
041 |a cze 
100 1 |a Zámečníková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii 
246 |a Non-traditional Species of Exotic Fruit and Their Gastronomy Use 
260 |c 2017 
300 |a 43 s. 43037 znaků 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a chemické složení 
653 |a durian 
653 |a exotické ovoce 
653 |a gastronomické využití 
653 |a vý 
653 |a chemical composition 
653 |a durian 
653 |a exotic fruit 
653 |a gastronomy use 
653 |a nutrition 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/41043  |y Plný text v Digitální knihovně UTB