|
|
|
|
LEADER |
01249ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp37863 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Polachová, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Čiření vín a následných produktů na bázi vína
|
246 |
|
|
|a Clarification of Wine and Subsequent Wine-based Products
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 46 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a čiření
|
653 |
|
|
|a čiřidla
|
653 |
|
|
|a koloidy
|
653 |
|
|
|a bílkovinné zákaly
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a fining
|
653 |
|
|
|a fining agents
|
653 |
|
|
|a colloids
|
653 |
|
|
|a protein haze
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fic, Vlastimil
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31593
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|