Čiření vín a následných produktů na bázi vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Polachová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Fic, Vlastimil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01249ntm a22003617u 4500
001 zp37863
041 |a cze 
100 1 |a Polachová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Čiření vín a následných produktů na bázi vína 
246 |a Clarification of Wine and Subsequent Wine-based Products 
260 |c 2015 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a čiření 
653 |a čiřidla 
653 |a koloidy 
653 |a bílkovinné zákaly 
653 |a wine 
653 |a fining 
653 |a fining agents 
653 |a colloids 
653 |a protein haze 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fic, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31593  |y Plný text v Digitální knihovně UTB