Hodnocení vybraných analytických parametrů a biologicky aktivních látek výrobků z pseudocereálií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Válková, Dagmar (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 84 s. (115 783 znaků)

Cover

LEADER 01339ntm a22003377u 4500
001 zp37821
041 |a cze 
100 1 |a Válková, Dagmar  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení vybraných analytických parametrů a biologicky aktivních látek výrobků z pseudocereálií 
246 |a Determination of Selected Analytical Parameters and Biologically Active Substances in Pseudocereal Products 
260 |c 2016 
300 |a 84 s. (115 783 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pseudocereálie 
653 |a analytické parametry 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a pseudocereals 
653 |a analytical parameters 
653 |a antioxidant activity 
653 |a polyphenols 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38816  |y Plný text v Digitální knihovně UTB