|
|
|
|
LEADER |
01244ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp37809 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Neduchal, František
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vybraných sacharidů v mléčných systémech
|
246 |
|
|
|a Determination of Selected Carbohydrates in Milk Systems
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 62 s. (73 076 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a tekuté mléčné výrobky
|
653 |
|
|
|a laktóza
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a HPLC-RI
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a liquid dairy products
|
653 |
|
|
|a lactose
|
653 |
|
|
|a carbohydrates
|
653 |
|
|
|a HPLC-RI
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38809
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|