Stanovení vybraných sacharidů v mléčných systémech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Neduchal, František (Dissertant)
Other Authors: Bubelová, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 62 s. (73 076 znaků)

Cover

LEADER 01244ntm a22003617u 4500
001 zp37809
041 |a cze 
100 1 |a Neduchal, František  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vybraných sacharidů v mléčných systémech 
246 |a Determination of Selected Carbohydrates in Milk Systems 
260 |c 2016 
300 |a 62 s. (73 076 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a tekuté mléčné výrobky 
653 |a laktóza 
653 |a sacharidy 
653 |a HPLC-RI 
653 |a milk 
653 |a liquid dairy products 
653 |a lactose 
653 |a carbohydrates 
653 |a HPLC-RI 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bubelová, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38809  |y Plný text v Digitální knihovně UTB