Vliv pH a délky řetězce fosforečnanových tavicích solí na dispergaci kaseinového komplexu v modelovém systému

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sedlačíková, Vendula (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 70 s. (75 852 znaků)

Cover

LEADER 01353ntm a22003377u 4500
001 zp37805
041 |a cze 
100 1 |a Sedlačíková, Vendula  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv pH a délky řetězce fosforečnanových tavicích solí na dispergaci kaseinového komplexu v modelovém systému 
246 |a Influence of pH and Polyphosphates with Different Chain Length on Dispersion of Casein Complex in Model System 
260 |c 2015 
300 |a 70 s. (75 852 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Polyfosforečnany 
653 |a tavicí soli 
653 |a sušené odtučněné mléko 
653 |a optická hustota 
653 |a Polyphosphates 
653 |a melting salts 
653 |a dried skim milk 
653 |a optical density 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31567  |y Plný text v Digitální knihovně UTB