|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp37805 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Sedlačíková, Vendula
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv pH a délky řetězce fosforečnanových tavicích solí na dispergaci kaseinového komplexu v modelovém systému
|
| 246 |
|
|
|a Influence of pH and Polyphosphates with Different Chain Length on Dispersion of Casein Complex in Model System
|
| 260 |
|
|
|c 2015
|
| 300 |
|
|
|a 70 s. (75 852 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Polyfosforečnany
|
| 653 |
|
|
|a tavicí soli
|
| 653 |
|
|
|a sušené odtučněné mléko
|
| 653 |
|
|
|a optická hustota
|
| 653 |
|
|
|a Polyphosphates
|
| 653 |
|
|
|a melting salts
|
| 653 |
|
|
|a dried skim milk
|
| 653 |
|
|
|a optical density
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31567
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|