|
|
|
|
LEADER |
01289ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp37636 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Slintáková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka
|
246 |
|
|
|a Manufacturing of Semi-hard Ripening Cheeses from Goat's Milk
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 77s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kozí mléko
|
653 |
|
|
|a kozí sýry
|
653 |
|
|
|a sýry holandského typu
|
653 |
|
|
|a inhibice mikrobiálních kultur
|
653 |
|
|
|a goat's milk
|
653 |
|
|
|a goat's cheeses
|
653 |
|
|
|a Dutch type cheeses
|
653 |
|
|
|a inhibition of microbial cultures
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/32461
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|