Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slintáková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 77s.

Cover

LEADER 01289ntm a22003377u 4500
001 zp37636
041 |a cze 
100 1 |a Slintáková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba polotvrdých zrajících sýrů z kozího mléka 
246 |a Manufacturing of Semi-hard Ripening Cheeses from Goat's Milk 
260 |c 2015 
300 |a 77s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kozí mléko 
653 |a kozí sýry 
653 |a sýry holandského typu 
653 |a inhibice mikrobiálních kultur 
653 |a goat's milk 
653 |a goat's cheeses 
653 |a Dutch type cheeses 
653 |a inhibition of microbial cultures 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/32461  |y Plný text v Digitální knihovně UTB