|
|
|
|
LEADER |
01299ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp37512 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hélová, Dagmar
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů
|
246 |
|
|
|a Modification of Legumes Leading to the Degradation of Flatulent Alpha Galactosides
|
260 |
|
|
|c 2016
|
300 |
|
|
|a 39 s. (5896 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a nutriční význam
|
653 |
|
|
|a flatulence
|
653 |
|
|
|a alfagalaktosidy
|
653 |
|
|
|a legumes
|
653 |
|
|
|a nutritional importance
|
653 |
|
|
|a flatulence
|
653 |
|
|
|a alpha-galactosides
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/38644
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|