Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hélová, Dagmar (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2016
Subjects:
Physical Description: 39 s. (5896 znaků)

Cover

LEADER 01299ntm a22003377u 4500
001 zp37512
041 |a cze 
100 1 |a Hélová, Dagmar  |4 dis 
245 1 0 |a Úpravy luštěnin vedoucí k odbourání flatulentních alfagalaktosidů 
246 |a Modification of Legumes Leading to the Degradation of Flatulent Alpha Galactosides 
260 |c 2016 
300 |a 39 s. (5896 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a luštěniny 
653 |a nutriční význam 
653 |a flatulence 
653 |a alfagalaktosidy 
653 |a legumes 
653 |a nutritional importance 
653 |a flatulence 
653 |a alpha-galactosides 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/38644  |y Plný text v Digitální knihovně UTB