Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrabal, Miloš (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 55 s. (8 315)

Cover

LEADER 01421ntm a22003857u 4500
001 zp36415
041 |a cze 
100 1 |a Hrabal, Miloš  |4 dis 
245 1 0 |a Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku 
246 |a Ensuring Food Safety by Preventing Risks in the Selected Food Production Company 
260 |c 2014 
300 |a 55 s. (8 315) 
500 |a Studijní obor: Ovládání rizik 
500 |a Studijní obor: Technological Equipment 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a bezpečnost potravin 
653 |a kontaminace 
653 |a HACCP 
653 |a hygiena 
653 |a kontrola 
653 |a rizika 
653 |a food safety 
653 |a contamination 
653 |a HACCP 
653 |a hygiene 
653 |a control 
653 |a risks 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30094  |y Plný text v Digitální knihovně UTB