|
|
|
|
LEADER |
01421ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp36415 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hrabal, Miloš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku
|
246 |
|
|
|a Ensuring Food Safety by Preventing Risks in the Selected Food Production Company
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 55 s. (8 315)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ovládání rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technological Equipment
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bezpečnost potravin
|
653 |
|
|
|a kontaminace
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a hygiena
|
653 |
|
|
|a kontrola
|
653 |
|
|
|a rizika
|
653 |
|
|
|a food safety
|
653 |
|
|
|a contamination
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a hygiene
|
653 |
|
|
|a control
|
653 |
|
|
|a risks
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/30094
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|