Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plutová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 88 s. (17 506 znaků)

Cover

LEADER 01474ntm a22003617u 4500
001 zp36015
041 |a cze 
100 1 |a Plutová, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru 
246 |a Sensory Acceptability of Yoghurt with Addition of Food and Agriculture Industry By-products 
260 |c 2014 
300 |a 88 s. (17 506 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výroba jogurtu 
653 |a mléčný tuk 
653 |a lněná vláknina 
653 |a lněný olej 
653 |a semena révy vinné 
653 |a Production of Yogurt 
653 |a Milk Fat 
653 |a Flax Fiber 
653 |a Flax Seed Oil 
653 |a Grape Seed 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/29793  |y Plný text v Digitální knihovně UTB