|
|
|
|
LEADER |
01474ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp36015 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Plutová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru
|
246 |
|
|
|a Sensory Acceptability of Yoghurt with Addition of Food and Agriculture Industry By-products
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 88 s. (17 506 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Economics of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výroba jogurtu
|
653 |
|
|
|a mléčný tuk
|
653 |
|
|
|a lněná vláknina
|
653 |
|
|
|a lněný olej
|
653 |
|
|
|a semena révy vinné
|
653 |
|
|
|a Production of Yogurt
|
653 |
|
|
|a Milk Fat
|
653 |
|
|
|a Flax Fiber
|
653 |
|
|
|a Flax Seed Oil
|
653 |
|
|
|a Grape Seed
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/29793
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|