Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kollárová, Ilona (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 86 stran

Cover

LEADER 01475ntm a22004097u 4500
001 zp36008
041 |a cze 
100 1 |a Kollárová, Ilona  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů 
246 |a Chemical Composition and Sensory Characteristics of Homemade and Commercial Fruit Spirits 
260 |c 2015 
300 |a 86 stran 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovocný destilát 
653 |a metanol 
653 |a etanol 
653 |a acetaldehyd 
653 |a etylacetát 
653 |a vyšší alkoholy 
653 |a GC/FID 
653 |a fruit distillates 
653 |a methanol 
653 |a ethanol 
653 |a acetaldehyde 
653 |a ethyl acetate 
653 |a higher alcohols 
653 |a GC/FID 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/32355  |y Plný text v Digitální knihovně UTB