Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Špunarová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 91 (120 276)

Cover

LEADER 01329ntm a22003137u 4500
001 zp35510
041 |a cze 
100 1 |a Špunarová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu 
246 |a The Effect of Package Material on Changes of Selected Parameters of Dutch-type Cheese during Ripening 
260 |c 2014 
300 |a 91 (120 276) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýry holandského typu 
653 |a zrací obal 
653 |a vybrané jakostní ukazatele 
653 |a Dutch type cheese 
653 |a ripening rind 
653 |a chosen quality parameters 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/29456  |y Plný text v Digitální knihovně UTB