|
|
|
|
LEADER |
01329ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp35510 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Špunarová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu
|
246 |
|
|
|a The Effect of Package Material on Changes of Selected Parameters of Dutch-type Cheese during Ripening
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 91 (120 276)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sýry holandského typu
|
653 |
|
|
|a zrací obal
|
653 |
|
|
|a vybrané jakostní ukazatele
|
653 |
|
|
|a Dutch type cheese
|
653 |
|
|
|a ripening rind
|
653 |
|
|
|a chosen quality parameters
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/29456
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|