Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svoboda, Luděk (Dissertant)
Other Authors: Fic, Vlastimil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 36 s.

Cover

LEADER 01342ntm a22003617u 4500
001 zp35434
041 |a cze 
100 1 |a Svoboda, Luděk  |4 dis 
245 1 0 |a Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína 
246 |a The Technological Interventions Affecting Biochemical Changes Grape Wine 
260 |c 2014 
300 |a 36 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a oxidace 
653 |a redukce 
653 |a esterifikace 
653 |a biologické odbourávání kyselin 
653 |a koagulace bílkovin 
653 |a oxidation 
653 |a reduction 
653 |a esterification 
653 |a biodegradation acids 
653 |a coagulation proteins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fic, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/29402  |y Plný text v Digitální knihovně UTB