Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Sledování mikrobiologie biodeg...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Sledování mikrobiologie biodegradačních pochodů pomocí molekulárně biologických metod

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Janošová, Lenka (Dissertant)
Other Authors Koutný, Marek (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2014
Subjects
izolace DNA
PCR
elektroforéza
TGGE
Archaea
Bacterie
sanační technologie
ropné uhlovodíky
biodegradace
DNA isolation
Electrophoresis
Bacteria
Remediation Technologies
Petroleum Hydrocarbons
Biodegradation
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description109 s. (115 484 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Využití PCR pro studium mikrobiologických biodegradačních procesů
    by: Dobešová, Tereza
    Published: 2011
  • Využití molekulárně-biologických metod při sledování diverzity mikroflóry přírodních sýrů s rozdílným obsahem tuku
    by: Křenková, Michaela
    Published: 2018
  • Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
    by: Bednář, Lukáš
    Published: 2017
  • RAPD profil vybraných kmenů laktokoků
    by: Bártová, Kateřina
    Published: 2009
  • Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
    by: Křenková, Michaela
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025