|
|
|
|
LEADER |
01582ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp34516 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Konšelová, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce
|
246 |
|
|
|a The Contents of Vitamins in Selected Kinds of Vegetable from Bio and Conventional Production
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 98 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Vitamin C
|
653 |
|
|
|a vitamin E
|
653 |
|
|
|a b-karoten
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a bio zelenina
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a PCL
|
653 |
|
|
|a ACW
|
653 |
|
|
|a ACL
|
653 |
|
|
|a Vitamin C
|
653 |
|
|
|a vitamin E
|
653 |
|
|
|a b-carotene
|
653 |
|
|
|a vegetable
|
653 |
|
|
|a bio vegetable
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a PCL
|
653 |
|
|
|a ACW
|
653 |
|
|
|a ACL
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28788
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|