Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Konšelová, Alena (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
PCL
ACW
ACL
Physical Description: 98 s.

Cover

LEADER 01582ntm a22004817u 4500
001 zp34516
041 |a cze 
100 1 |a Konšelová, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Obsahy vitaminů ve vybraných druzích zeleniny z konvenční a bio produkce 
246 |a The Contents of Vitamins in Selected Kinds of Vegetable from Bio and Conventional Production 
260 |c 2014 
300 |a 98 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vitamin C 
653 |a vitamin E 
653 |a b-karoten 
653 |a zelenina 
653 |a bio zelenina 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a HPLC 
653 |a PCL 
653 |a ACW 
653 |a ACL 
653 |a Vitamin C 
653 |a vitamin E 
653 |a b-carotene 
653 |a vegetable 
653 |a bio vegetable 
653 |a antioxidant activity 
653 |a HPLC 
653 |a PCL 
653 |a ACW 
653 |a ACL 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28788  |y Plný text v Digitální knihovně UTB