|
|
|
|
LEADER |
01410ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp34476 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Nekvapil, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The Effect of Addition of Biologically Active Substances on the Textural and Sensory Properties of Processed Cheese
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 110 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a biologicky aktivní látky
|
653 |
|
|
|a texturní profilová analýza
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a biologically active compounds
|
653 |
|
|
|a texture profile analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Nagyová, Gabriela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28760
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|