Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nekvapil, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Nagyová, Gabriela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 110 s.

Cover

LEADER 01410ntm a22003137u 4500
001 zp34476
041 |a cze 
100 1 |a Nekvapil, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů 
246 |a The Effect of Addition of Biologically Active Substances on the Textural and Sensory Properties of Processed Cheese 
260 |c 2014 
300 |a 110 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a biologicky aktivní látky 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a processed cheese 
653 |a biologically active compounds 
653 |a texture profile analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Nagyová, Gabriela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28760  |y Plný text v Digitální knihovně UTB