Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Víttková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
tuk
ash
fat
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01547ntm a22004817u 4500
001 zp34474
041 |a cze 
100 1 |a Víttková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou 
246 |a Determination of Nutritional Parameters in Flour with Eragrostis tef 
260 |c 2014 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a milička habešská 
653 |a pšenice obecná 
653 |a červená pšenice 
653 |a kamut 
653 |a vlhkost 
653 |a popel 
653 |a bílkoviny 
653 |a tuk 
653 |a škrob 
653 |a fosfor 
653 |a Eragrostis tef 
653 |a wheat 
653 |a red wheat 
653 |a kamut 
653 |a moisturenture 
653 |a ash 
653 |a protein 
653 |a fat 
653 |a starch 
653 |a phosphorus 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28759  |y Plný text v Digitální knihovně UTB