Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Velková, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 81 s.

Cover

LEADER 01357ntm a22003617u 4500
001 zp34473
041 |a cze 
100 1 |a Velková, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice 
246 |a Determination of Principal Analytical Parameters of Beetroot and Turnip 
260 |c 2014 
300 |a 81 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a červená řepa 
653 |a vodnice 
653 |a analytické parametry 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a beetroot 
653 |a turnip 
653 |a analytical parameters 
653 |a antioxidant activity 
653 |a polyphenols 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28758  |y Plný text v Digitální knihovně UTB