|
|
|
|
LEADER |
01354ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp34471 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tymová, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Senzorické a analytické hodnocení mléka z farmy a mléčného automatu
|
246 |
|
|
|a Sensoric and Analytic Evaluation of Milk from Farm and Milk Automat
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 83 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a tepelné ošetření
|
653 |
|
|
|a pasterace
|
653 |
|
|
|a analytické hodnocení
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a heat treatment
|
653 |
|
|
|a pasterurization
|
653 |
|
|
|a analytical evaluation
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Bubelová, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28756
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|