Aminokyselinové složení bezlepkových mouk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šmehlíková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 74 s. (86 369 znaků).

Cover

LEADER 01314ntm a22003737u 4500
001 zp34469
041 |a cze 
100 1 |a Šmehlíková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Aminokyselinové složení bezlepkových mouk 
246 |a Amino Acid Composition of Gluten-Free Flour 
260 |c 2014 
300 |a 74 s. (86 369 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pseudocereálie 
653 |a cereálie 
653 |a aminokyseliny 
653 |a kyselina glutamová 
653 |a bílkoviny 
653 |a pseudocereals 
653 |a cereals 
653 |a amino acids 
653 |a proteins 
653 |a glutamic acid 
653 |a protein 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28755  |y Plný text v Digitální knihovně UTB