|
|
|
|
LEADER |
01314ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp34469 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šmehlíková, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aminokyselinové složení bezlepkových mouk
|
246 |
|
|
|a Amino Acid Composition of Gluten-Free Flour
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 74 s. (86 369 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pseudocereálie
|
653 |
|
|
|a cereálie
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a kyselina glutamová
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a pseudocereals
|
653 |
|
|
|a cereals
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a glutamic acid
|
653 |
|
|
|a protein
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28755
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|