Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šašinková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Měřínská, Dagmar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 104 s. (18 953 znaků)

Cover

LEADER 01363ntm a22003857u 4500
001 zp34377
041 |a cze 
100 1 |a Šašinková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin 
246 |a The Influence of the Packaging on the Shelf-life of some Food Types 
260 |c 2014 
300 |a 104 s. (18 953 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a obaly 
653 |a plasty 
653 |a fólie 
653 |a trvanlivost 
653 |a sýry 
653 |a masné výrobky 
653 |a packaging material 
653 |a plastic 
653 |a films 
653 |a shelf-life 
653 |a cheese 
653 |a meat products 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Měřínská, Dagmar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28690  |y Plný text v Digitální knihovně UTB