Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus brevis v mléce a in vitro

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svačinová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 86 s. (87 949 znaků)

Cover

LEADER 01363ntm a22003377u 4500
001 zp34376
041 |a cze 
100 1 |a Svačinová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus brevis v mléce a in vitro 
246 |a Effect of Some External Factors on the Biogenic Amines Production by Lactobacillus brevis in Milk and in vitro 
260 |c 2014 
300 |a 86 s. (87 949 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a dekarboxylace 
653 |a Lactobacillus brevis 
653 |a HPLC 
653 |a biogenic amines 
653 |a decarboxylation 
653 |a Lactobacillus brevis 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28689  |y Plný text v Digitální knihovně UTB