Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Patloková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 66 s. (77 223 znaků).

Cover

LEADER 01283ntm a22003377u 4500
001 zp34240
041 |a cze 
100 1 |a Patloková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování texturních změn ve vybraných partiích vyzrálého hovězího masa 
246 |a Monitoring of textural Changes in selected Parts of matured Beef 
260 |c 2014 
300 |a 66 s. (77 223 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hovězí maso 
653 |a zrání 
653 |a textura 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a beef 
653 |a aging 
653 |a texture 
653 |a texture profile analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28577  |y Plný text v Digitální knihovně UTB