Optické měření roztékavosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Olejníková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Ponížil, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
pH
Physical Description: 80 s.

Cover

LEADER 01276ntm a22003617u 4500
001 zp34239
041 |a cze 
100 1 |a Olejníková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Optické měření roztékavosti tavených sýrů 
246 |a Optical Measuring of Spreadability of Processed Cheese 
260 |c 2014 
300 |a 80 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavicí soli 
653 |a pH 
653 |a tavený sýr 
653 |a Schreiber test 
653 |a roztékavost 
653 |a melting salt 
653 |a pH 
653 |a process cheese 
653 |a Schreiber´s test 
653 |a meltability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Ponížil, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28576  |y Plný text v Digitální knihovně UTB