|
|
|
|
LEADER |
01356ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp34238 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Paličková, Marcela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ovocné a zeleninové nápoje a jejich biologicky aktivní látky
|
246 |
|
|
|a Fruit and Vegetable Drinks and Their Active Substances
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 107 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovocné šťávy
|
653 |
|
|
|a pasterace
|
653 |
|
|
|a paskalizace
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a flavonoidy
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a fruit juices
|
653 |
|
|
|a pasteurization
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a flavonoids
|
653 |
|
|
|a antioxidizing activity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/28575
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|