Změna viskoelastických vlastností tavených sýrů v důsledku použití různých tavicích solí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mynarčíková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 77 s.

Cover

LEADER 01402ntm a22003377u 4500
001 zp34235
041 |a cze 
100 1 |a Mynarčíková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Změna viskoelastických vlastností tavených sýrů v důsledku použití různých tavicích solí 
246 |a Change of the Viscoelastic Properties of Processed Cheese due to Usage of Different Emulsifying Salts 
260 |c 2014 
300 |a 77 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a analog taveného sýra 
653 |a tavicí soli 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a viskoelastické vlastnosti 
653 |a processed cheese analogue 
653 |a emulsifying salts 
653 |a textural properties 
653 |a viscoelastic properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28572  |y Plný text v Digitální knihovně UTB