Analýza chemického složení rýží s černými obalovými vrtsvami

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mácová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2015
Subjects:
Physical Description: 116 s.

Cover

LEADER 01624ntm a22005057u 4500
001 zp34234
041 |a cze 
100 1 |a Mácová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza chemického složení rýží s černými obalovými vrtsvami 
246 |a Analysis of the Chemical Compositions of Rice with Black Cover Layers 
260 |c 2015 
300 |a 116 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a černá rýže 
653 |a Oryza sativa 
653 |a Zizania aquatica 
653 |a flavonoidy 
653 |a polyfenoly 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
653 |a vitmíny B 
653 |a minerální prvky 
653 |a HPLC 
653 |a ICP-MS 
653 |a black rice type 
653 |a Oryza sativa 
653 |a Zizania aquatica 
653 |a flavonoids 
653 |a polyphenols 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
653 |a vitamin B-complex 
653 |a minerals 
653 |a HPLC 
653 |a ICP-MS 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/31154  |y Plný text v Digitální knihovně UTB