|
|
|
|
LEADER |
01624ntm a22005057u 4500 |
001 |
zp34234 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mácová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza chemického složení rýží s černými obalovými vrtsvami
|
246 |
|
|
|a Analysis of the Chemical Compositions of Rice with Black Cover Layers
|
260 |
|
|
|c 2015
|
300 |
|
|
|a 116 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a černá rýže
|
653 |
|
|
|a Oryza sativa
|
653 |
|
|
|a Zizania aquatica
|
653 |
|
|
|a flavonoidy
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a ABTS
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a vitmíny B
|
653 |
|
|
|a minerální prvky
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
653 |
|
|
|a black rice type
|
653 |
|
|
|a Oryza sativa
|
653 |
|
|
|a Zizania aquatica
|
653 |
|
|
|a flavonoids
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a ABTS
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a vitamin B-complex
|
653 |
|
|
|a minerals
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/31154
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|