Stanovení polyfenolů, flavonoidů a studie antioxidační aktivity u směsí mouk miličky habešské

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kotásková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 108 s. (165 058 znaků)

Cover

LEADER 01377ntm a22003617u 4500
001 zp34111
041 |a cze 
100 1 |a Kotásková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení polyfenolů, flavonoidů a studie antioxidační aktivity u směsí mouk miličky habešské 
246 |a Determination of Polyphenols, Flavonoids and Antioxidant Activity Study of Flour with Eragrostis tef 
260 |c 2014 
300 |a 108 s. (165 058 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a milička habešská 
653 |a polyfenoly 
653 |a flavonoidy 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
653 |a Eragrostis tef 
653 |a polyphenols 
653 |a flavonoids 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/28469  |y Plný text v Digitální knihovně UTB